Ιστό ΣΑΕ
ΣΑΕ Ειδήσεις Δελτία τύπου ΣΑΕ Καναδά - Ιδρυτική Συνέλ...

Δελτία τύπου

Send | Print | RSS Δελτία τύπου '
Τορόντο16.04.2008

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στο Τορόντο, Καναδά και στο Ξενοδοχείο Wyndham θα πραγματοποιηθεί η Ιδρυτική Συνέλευση Δικτύου Νεολαίας Περιφέρειας Καναδά από 16 – 18 Μαΐου 2008.

Σκοπός της συνέλευσης είναι προσέλευση και συνεύρεση νέων από όλον τον Καναδά που επιθυμούν να γνωριστούν και να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Με τον τρόπο αυτό οι νέοι μας, θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες καθώς και να δημιουργήσουν ένα συλλογικό, γνωμοδοτικό και διεκδικητικό όργανο (Δίκτυο Νεολαίας) που θα εκφράζει τις ανάγκες τους και θα συμβουλεύει το Περιφερειακό Συντονιστικό Συμβούλιο για όλα τα θέματα που αφορούν την νέα γενιά. Στην συνέλευση θα προσκληθούν 75 νέοι και νέες από όλη την χώρα βάσει της πληθυσμιακής αναλογίας του Ελληνισμού στον Καναδά και ευελπιστούμε ότι η συγκρότηση του Δικτύου Νεολαίας θα αποτελέσει το εφαλτήριο μίας νέας, δυναμικής και ουσιαστικής παρουσίας και κοινοτικής δράσης των νέων μας.

Οι συμμετέχοντες και επίσημοι προσκεκλημένοι στην Συνέλευση θα έχουν πλήρες πρόγραμμα εργασιών, ενημερωτικών συναντήσεων και εκδηλώσεων. Το πρόγραμμα αυτό θα είναι διαθέσιμο εντός των προσεχών ημερών.

 
Share |

Δελτία τύπου