Συμβουλές για την πρώτη σας ασφάλεια αυτοκινήτου

Συμβουλές για την πρώτη σας ασφάλεια αυτοκινήτου
Θέλετε να πάρετε ασφάλεια αυτοκινήτου για πρώτη φορά; Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για τους όρους πολιτικής, την κάλυψη και τις πιθανές εκπτώσεις.

Η αγορά ενός αυτοκινήτου μπορεί να είναι συναρπαστική – και λίγο τρομακτική. Το ίδιο ισχύει και με τη λήψη ασφάλισης αυτοκινήτου για πρώτη φορά, όλα μόνοι σας. Υπάρχει ευθύνη-να αποφασίσετε ποια κάλυψη και εκπτώσεις θέλετε και χρειάζεστε, για να αναφέρουμε μόνο δύο παραδείγματα – και την ελευθερία καθώς μετακινείτε από μια πολιτική γονέα ή φροντιστή σε μία που είναι δική σας. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να κάνουν λάθη.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε για την ασφάλιση αυτοκινήτων είναι ότι υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την κάλυψη και το κόστος. Η ηλικία, η οικογενειακή κατάσταση και η ιδιοκτησία σπιτιού είναι μόνο τρεις καθοριστικοί παράγοντες. Και τι είδους κάλυψη (και εκπίπτουν) που θέλετε θα πρέπει να συμβεί ένα ατύχημα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να καθορίσετε την πολιτική και τις παραμέτρους που θα επιλέξετε. Ακολουθούν ερωτήσεις για να ρωτήσετε τον πράκτορα του State Farm® σχετικά με την κάλυψη και τις εκπτώσεις καθώς και τα χαρτιά που μπορεί να χρειαστείτε για να δημιουργήσετε το δικό σας ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτων.

Ποια κάλυψη είναι διαθέσιμη και απαιτείται;
Ο πράκτοράς σας μπορεί να εξηγήσει τους τύπους διαθέσιμης κάλυψης. Αυτά συνήθως περιλαμβάνουν επιλογές όπως ευθύνη, ανασφάλιστη κάλυψη αυτοκινητιστή, σύγκρουση και ολοκληρωμένη. Όταν πρόκειται για την ασφάλιση οχημάτων, κάθε κράτος θέτει τα δικά του όρια για το τι απαιτείται και τι είναι προαιρετικό. Επιπλέον, εάν έχετε δάνειο στο όχημά σας, ο δανειστής σας μπορεί να καθορίσει και ασφαλιστικές απαιτήσεις.

Μπορείτε Να Εξηγήσετε Τους Όρους Που Σχετίζονται Με Την Πολιτική Μου;
Κάποιοι μπορεί να είναι εξοικειωμένοι με εσάς και άλλοι μπορεί να είναι νέοι, αλλά ο πράκτοράς σας θα είναι σε θέση να σας περπατήσει μέσα από αυτά τα ασφαλιστικά μέσα και έξω. Οι εκκινητές περιλαμβάνουν την ασφάλεια (τι πληρώνετε κάθε μήνα), το εκπεστέο (τι είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή μετά από ατύχημα), τους αποκλεισμούς και τους περιορισμούς (τι κάνει και δεν καλύπτει η ασφάλιση) και την πολιτική που αρχίζει και τελειώνει.

Τι Θα Συμβεί Αν Χρειαστώ Βοήθεια;
State Farm προσφέρει μια σειρά από επιλογές για να συνδεθείτε με τον πράκτορά σας και έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών. Μία από τις ευκολότερες επιλογές είναι να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή για κινητά State Farm. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα αντίγραφο του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας, να αναφέρετε μια αξίωση, να πληρώσετε το λογαριασμό σας και να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπό σας. Αναζητήστε το “State Farm mobile app” είτε μέσω του iTunes είτε του Google Play.

Ποιες Είναι Οι Πιθανές Εκπτώσεις Αυτόματης Ασφάλισης Για Να Ρωτήσετε;
Ο πράκτοράς σας μπορεί να σας καθοδηγήσει στους πιθανούς τρόπους για να σώσει την αυτόματη ασφάλειά σας, συμπεριλαμβανομένου:

Καλός φοιτητής: Εξοικονομήστε έως και 25% για καλούς βαθμούς
Ασφαλής οδηγός: κανένα ατύχημα-ελαττωμάτων ή κινούμενες παραβιάσεις για τρία έτη
Εκπαίδευση οδηγού: ολοκληρώστε ένα εγκεκριμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης οδηγού
Μακριά στο σχολείο: χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο μόνο ενώ βρίσκεστε στο σπίτι κατά τη διάρκεια σχολικών διακοπών και διακοπών
Χαρτιά για να φέρετε στο γραφείο του Κρατικού σας πράκτορα αγροκτήματος
Για να δημιουργήσετε τη δική σας ασφάλεια αυτοκινήτου, θα χρειαστείτε:

Μια έγκυρη άδεια οδήγησης
Πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού
Τα στοιχεία του οχήματος, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού VIN (που συνήθως βρίσκεται στην παύλα κοντά στο κάτω μέρος του παρμπρίζ ή στο εσωτερικό της πόρτας του οδηγού), μάρκα, μοντέλο και έτος
Πληροφορίες δανείου
Μόλις δημιουργήσετε την πολιτική σας, προγραμματίστε μια ασφαλιστική αναθεώρηση τουλάχιστον μία φορά το χρόνο για να ξεπεράσετε τις πολιτικές, τις αλλαγές και τις ανάγκες. Καθώς μεγαλώνετε, μπορεί να απαιτήσετε περισσότερη, μικρότερη ή διαφορετική κάλυψη και μπορεί να δικαιούστε επιπλέον εξοικονόμηση.

Leave a Reply